Verhuur installaties

Bij Duurzaam Klimaat Zeeland B.V bieden we een uitgebreid assortiment aan verhuurinstallaties voor diverse toepassingen op het gebied van

Koelen
✓ Vriezen
Klimaatbeheersing

Verhuur

  • Mobiele Koel- vriescellen
  • Mobiele airconditioning
  • Watergekoelde Mobiele Koelinstallaties
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Deskundig advies

Ons verhuuraanbod

Of u nu een evenement organiseert, een tijdelijke oplossing nodig heeft voor uw bedrijf of een noodsituatie moet aanpakken, wij hebben de juiste apparatuur om aan uw behoeften te voldoen.

Mobiele Koel-Vriescellen

Onze mobiele koel-vriescellen bieden flexibele en betrouwbare opslagoplossingen voor uw bederfelijke goederen.

Of het nu gaat om het bewaren van voedsel op een evenement of het handhaven van de kwaliteit van medicijnen tijdens een noodsituatie, onze koel-vriescellen leveren optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Koelwagen verhuur
Koelwagen verhuur

Mobiele Airconditioning Installaties

Voor evenementen, werkruimtes of tijdelijke accommodaties waar een comfortabel binnenklimaat essentieel is, bieden onze mobiele airconditioning installaties de perfecte oplossing.

Met verschillende capaciteiten en configuraties kunnen we een aangename en stabiele temperatuur handhaven, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Watergekoelde Mobiele Koelinstallaties

Onze watergekoelde mobiele koelinstallaties zijn ideaal voor situaties waarin een constante koeling vereist is, zonder de noodzaak van luchtafvoer.

Met capaciteiten tot 14 kW bieden deze units efficiënte koeling voor diverse toepassingen, van evenementen tot industriële processen.

Koelwagen verhuur

Interesse in een van onze diensten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Waarom kiezen voor onze verhuurinstallaties?

Betrouwbaarheid

Onze verhuurinstallaties zijn van de hoogste kwaliteit en worden regelmatig onderhouden om optimale prestaties te garanderen.

Flexibiliteit

We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we flexibele verhuuropties en passen we ons aan aan uw specifieke behoeften.

Deskundig advies

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste verhuurinstallatie voor uw project, evenement of noodsituatie.

Lange Reksestraat 2