koel en vriestechniek

Duurzaam Klimaat Zeeland B.V.  is gespecialiseerd in koeltechnische installaties. Wij ontwerpen, leveren en installeren deze bij sterk uiteenlopende bedrijven en instellingen.

Hun wensen zijn divers en beslaan het brede spectrum van koelinstallaties, vriesinstallaties, airconditioning, warmtepompen, ventilatietechniek en warmteterugwinning.

Daarbij werken wij steevast vanuit drie basisbeginselen:

  • bedieningsgemak
  • duurzaamheid
  • betrouwbaarheid

diensten

  • koel en vriestechniek
  • verhuur van koel en vries aanhanger's
  • Vakkundige installatie
  • Hoge kwaliteit materialen

Interesse in een van onze diensten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Service en onderhoud

Vanzelfsprekend beschikken wij over een uitgebreide service- en onderhoudsafdeling. We zijn 24/7 bereikbaar; we weten immers hoe belangrijk koel-, vries- en airconditioninginstallaties zijn voor de continuïteit van uw bedrijf.

Bij het installeren van een klimaatsysteem neemt Duurzaam Klimaat Zeeland B.V. alle factoren mee voor de garantie van een optimaal leefklimaat. Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist op het gebied van airconditioning.

Zonnepanelen en airco
Bikeparts

Ontwerp, levering en Installatie

Wij verzorgen wij het ontwerp, de levering en de installatie van koeltechnische installaties.

Elke stap in dit proces is in onze handen wat ervoor zorgt dat wij een totaaloplossing leveren aan bedrijven en diverse instanties. Vanuit onze locatie in Terneuzen zorgen wij voor een passende oplossing voor uw pand.

Wij spelen in op uw diverse wensen en leveren naast airconditioning en ventilatietechniek ook koelinstallaties, vriesinstallaties, warmtepompen en warmteterugwinning.

24/7 Storingsdienst

Wij hebben een technische dienst beschikbaar die 24/7 beschikbaar is voor eventuele storingen.

Duurzaam Klimaat Zeeland